HENK VAN KEULEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1832 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Henk van Keulen. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 1:23 Eten kwam pas na 2 uur, toen hoefde het niet meer.
1 okt 2022 om 20:20 Eten prima. Bezorging duurde 20 minuten langer dan gezegd was. Vriendelijke bezorger
26 sep 2022 om 20:29 Foutje bij bezorging maar uitstekend opgelost
17 sep 2022 om 20:16 Er was helaas verkeerd eten geleverd en de Pulled pork was nog rauw..
9 sep 2022 om 22:58 Eten wat slap maar ok. Bezorging weer erg lang. Telefonisch niet bereikbaar.
3 sep 2022 om 20:15 Het duurde erg lang voordat het eten kwam en dat is niet zo erg alleen het zou dan fijn zijn als ik daarvan op de hoogte gesteld zou worden. Verder goed eten.
1 sep 2022 om 22:20 Ik bestel hier al sinds een aantal jaar en super tevreden over. Eten is heerlijk. Goede porties. Vriendelijke bezorging. Eén keer (2 jaar terug) was mijn bestelling niet in orde. Eén telefoontje en binnen 15 minuten stonden ze weer aan de deur. Top!
29 aug 2022 om 13:10 Ik had een probleem met de levering van mijn eten. Gelukkig is dit inmiddels opgelost door Thuisbezorgd, maar Dinerfabriek zelf was gewoon niet te bereiken. Ik heb mijn eten weg moeten gooien en een soep op moeten warmen. Ik bestel hier niet meer.
18 aug 2022 om 19:04 the best fries in ede
12 aug 2022 om 20:22 Gewoon perfect. Bestelling was compleet, friet was heerlijk, burger was heerlijk, er was keurig rekening gehouden met mijn zeikerige wensen, het was ruim binnen de tijd bezorgd, vriendelijke bezorger, alles. Helemaal top.
9 aug 2022 om 8:28 Het eten was te laat en koud helaas.
1 aug 2022 om 21:48 Ik heb mijn bezorging niet ontvangen. En het restaurant neemt hun telefoon niet op! ze waren eerst goed en netjes op tijd maar de laste maanden bezorgen ze steeds later, van 40 min to 1,5 uur wacht tijd. nu bezorgen ze helemaal niet meer!